OSMANİYE / DÜZİÇİ - Düziçi Fen Lisesi

Nis

Okulumuz kampüs çevresinin temizliği öğretmen ve öğrencilerimizle beraber yaptık.

Mrt

Eğitimin olmazsa olmazı veli-okul-öğretmen işbirliğini sağlayabilmemiz, okulumuz hakkında bilgi edinmeniz, öğrencilerimizin davranış, devamsızlık, ders başarısı ve üniversiteye hazırlık çalışmalarının değerlendirilmesi adına okulumuzda veli - öğretmen iletişiminin daha sağlıklı bir şekilde yürütülmesi için Öğretmen Randevu Sistemi’ne geçiş yapılmıştır.

Mrt

18 mart Çanakkale şehitlerini anma günü dolayısıyla hazırlanan yarışmalarda ilçe ikincisi olarak ödül alan öğrencimiz Kerem KARAÇOBANI'ı tebrik ediyoruz.

Mrt

Birlikte başarmanın ne demek olduğunu gösteren 18 Mart Çanakkale Zaferimizin 109. yıl dönümünde Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, vatanımızı savunan tüm şehit ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz. Çanakkale'yi destan kılan milletimizin tüm zaferleri kutlu olsun.

Mrt

Hayata eşsiz değerler katan tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun...

Şbt

KU-YORUM YAZI-YORUM PROJESİ kapsamında öğrencilerimizin yoğun çalışması sonucu panelde okulumuzu temsilen Melda TEKEREK sunum yaptı. Projede görevli diğer öğrencilerimizi ve projeden sorumlu öğretmenlerimizi Canan DURMAZ ve Ramazan KAPLAN hocalarımızı tebrik ederiz. Öğrencimizin konuşması panelde büyük beğeni almasından dolayı kendisinide tebrik ederiz.

Şbt

Osmaniye okuyor etkinliği çerçevesinde mum ışığında kitap okuduk. Okulumuz olarak Osmaniye İl Milli Eğitim Müdürülüğünün projesi kapsamında yapılan etkinliğine katılarak mum ışığında kitap okuduk.

Şbt

İl Milli Eğitim Müdürümüz Aydın ABLAK Okulumuzda yapılan  Teknofest 2024 Düziçi Başvuru Çalıştayını ziyaret ederek öğretmenlerimize başarılar diledi.

Şbt

Bakanlığımız Hukuk Hizmetleri Genel Müdürü Emir Hasan ARSLANTAŞ, okulumuzu ziyaret ederek Okul Müdürümüz İsmail GÖKÇELİ,yöneticilerimiz ve öğretmenlerimizle bir araya geldi.

Sayın Genel Müdürümüze nazik ziyaretleri için teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuzun Kütüphanecilik Kulubü olarak "Okuyorum Yazıyorum" etkinliği çerçevesinde geleneksel hale getirmeyi düşündüğümüz ilk kitap söyleşimizi gerçekleştirdik. Bu çerçevede çalışmalarda yer alan tüm arkadaşarlarımıza teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuz öğrencileri, Md Yard Canan DURMAZ ve Mustafa ÇERÇi öncülüğünde 15.12.2023 tarihinde Konya Bilim Merkezi, Kelebekler Vadisi ve Mevlana Türbesini ziyaret etti.

ERKEK PANSİYONU BOŞ KONTENJAN BİLGİLERİ

PARASIZ YATILI: 22

PARALI YATILI : 5

KIZ PANSİYONU BOŞ KONTENJAN BİLGİLERİ

PARASIZ YATILI: 11

PARALI YATILI :3

NOT:Pansiyon menüsündeki belgeler dışında, aşağıdaki belgeler gereklidir.

1-Sağlık Raporu (Okul Pansiyonlarında yatılı olarak kalmasında sağlık  yönünden  sakınca yoktur ibareli olacaktır. Aile hekimliklerinden alınabilir.)

2-Mezun olduğu ortaokuludan son bir yıl içinde disiplin cezası almadığına dair belge.

3-LGS puanı çıktısı.

4-İkametgah.